Gepost door: Wilco | 20 augustus 2004

Thorpe Park / Londen

Thorpe Park was ook weer zo’n parkje waar we ons allebei wel op verheugden. Maar eerst de stokbroodjes met pindakaas en Nutella natuurlijk!!

Colossos is een erg geslaagde vijf-looper, jammer dat er zonodig nog vijf van die irritante inline-twists in de baan moesten om het een recordbreker te laten zijn, want het is er geen geweldige 10-looper van geworden. Maar desalniettemin best leuk om te doen natuurlijk!

De Fastrack-tickets voor Nemesis Inferno waren al gehaald, dus we hadden nog wat tijd om andere dingen in het park te bekijken, zoals deze natte jongen. Mooi aangeklede splash, met een schitterende golf… maar net even te nat voor ons…

De vrijdagmiddag hebben we vooral gebruikt om attracties te dóen, niet te fotograferen. De lucht was ook te grijs om écht gezellige foto’s te maken. En hoewel voor de volgende dag alleen Chessington op het programma stond, wisten we eigenlijk al zeker dat we daarna terug zouden gaan naar Thorpe. Makkelijk hoor, die jaarkaarten!

Aan het eind van de middag bij het hotel aangekomen, bleek dat het winkelcentrum best vroeg haar deuren sloot. Weinig winkelen dus. Maar what the fack, we zaten vlakbij Londen! En in een echte stad sluiten de winkels nooit…

Wilco wilde graag de tweede CD hebben van de Thunderbirds TV-serie, die nog maar net uit was, dus we moesten in ieder geval naar een platenzaak op zoek. Dennis wist nog dat er een paar jaar geleden een grote HMV op Piccadilly Circus gevestigd was, dus koers gezet naar hartje Londen! Toen de auto eenmmaal voor veel teveel geld in een krappe parkeergarage stond, wandelden we langs de met neon en videoschermen behangen gebouwen Piccadilly Circus op, waar een fonkelnieuwe Virgin Megastore stond te glimmen! De winkel moest zelfs nog officiëel geopend worden! En ja hoor, in een nieuwe winkel is ook een nieuw assortiment, mét de goeie CD voor Wilco!

Natuurlijk ben je niet in Londen geweest als je The Big Ben niet hebt bewonderd… En als pretparkfanaat moet je The Millennium Wheel minimaal gezien hebben…

Dankzij het volmaakte richtinggevoel van Wilco (Ome Laurus hadden we gevraagd om op de auto te passen) liepen we hierna weer op ons gemakkie naar Piccadilly Circus. Na het betalen van 9 pond (voor 2 uurtjes parkeren) mochten we de auto weer meenemen. Terug naar het hotel om nog een nachtje goed te slapen, want morgen zou ons laatste pretparkdagje worden.

Advertenties

Categorieën

%d bloggers liken dit: