Gepost door: Wilco | 18 augustus 2004

Alton Towers & Zwemmen

woensdag 18 augustus

Zoals gezegd stond zwemmen op het programma, maar ook Spinball Whizzer moest nog bedwongen worden! Dus als eerste richting die vrolijk gekleurde spinning coaster gewandeld. De achtbaan was nog gesloten toen we in de rij aansloten, maar het wachten was niet onaangenaam. Hoewel de lucht dreigend grijs begon te worden, was het gelukkig nog steeds droog…

Toen de wachtrij na een half uurtje open ging, konden we redelijk snel instappen. Leuk ritje!

Hierna nog een paar ritjes Air, een flinke regenbui die ons de kans gaf om nog wat bewaarwinst te verliezen en natuurlijk nog een keer Hex’en… En toen was het tijd om echt lekker nat te worden in… Cariba Creek!

De Tussauds-pas van Wilco en de Heideparkpas van Dennis waren beide goed voor 5 pond korting op de toegang, dus voor in totaal 10 pond hadden we de hele middag lol!

Vooral het centrale “speelkasteel” waar je water over iedereen heen kan kieperen was super! We hebben heel wat nietsvermoedende Engelsen getrakteerd op een flinke bak water over zich heen!

Een tof zwembad kan natuurlijk niet zonder toffe glijbanen. De leukste was wel de MasterBlaster, een glijbaan die je door waterdruk niet alleen omlaag, maar ook omhoog laat glijden!

Moe maar voldaan wandelen we na afloop over een donkere parkeerplaats naar ons eenzame autootje. Het laatste dagje Alton Towers zit er alweer op. En het was alles wat we ervan verwacht hadden, misschien nog wel meer…

Advertenties

Categorieën

%d bloggers liken dit: