Gepost door: Wilco | 12 augustus 2004

Bootje varen!

Het was een mooie dag in augustus, toen we met z’n drieën richting Rotterdam vertrokken voor 9 dagen Engelse pretparken! Om ongeveer vijf uur konden we de auto inschepen op de “Pride of Rotterdam”, het luxe (bijna cruise)schip van P&O.

Om 21.00 uur zou het schip pas het ruime sop kiezen, dus tot die tijd moesten we ons vermaken op de boot. Niet moeilijk, met twee verdiepingen entertainment… We besloten een filmpje te pakken. Nou, ééntje? Nee, meteen maar drie!

Voordat we vertrokken stond Thunderbirds al op het programma. Om zeven uur begon de film, dus we hadden nog voor we de haven hadden verlaten de eerste bioscoopknaller al gezien.

Vlak na het vertrek uit Rotterdam, waarbij we uiteraard hebben gezwaaid naar de denkbeeldige achterblijvers en genoten van een prachtige zonsondergang, doken we de donkere filmzaal alweer in voor Harry Potter 3.

Na de avonturen van deze kleine bebrilde held mochten we een half uurtje iets voor onszelf doen. We hebben die tijd nuttig gebruikt voor het inslaan van de nodige mondvoorraad, waaronder 3 kilo Skittles (we proeven de regenboog nu nog)… Tot slot zijn we de nacht aan boord ingegaan met The Day After Tomorrow, in een bioscoop die verder verlaten was.

Om een uur of twee besloten we onze hut op te zoeken, want er stond de volgende dag een druk programma op de planning! Eerst nog wat verwarring over het ontbreken van bedden, maar die bleken de scheepsbouwers verstopt te hebben in de wand en het plafond. We zijn uiteindelijk heerlijk in slaap gewiegd door de deining van de zee…

Advertenties

Categorieën

%d bloggers liken dit: